Cайт создан с помощью конструктора сайтов для бизнеса Nethouse

Кондитерські вироби без глютену та без лактози

Шість цікавих істин про десерт Павлова

1.Десерт Павлова – це не французький десерт. А новозеландська або австралійська кулінарна гордість, власне їх кондитери й досі сперечаються між собою про це.
2.Десерт названий на честь петербурзької балерини Анни Павлової, вона була дуже популярна у 20-х роках і на її честь називали усе підряд: парфуми, одяг, водорості, літаки, десерти. Такі собі зародки маркетингу ХХ-го століття.
3.Безешна основа повинна асоціюватись у нас із пачкою балерини. З чим мають асоціюватись фрукти і крем зверху – не відомо, але точно знаємо що це має бути смачно.
4.Павлова має бути суха/крухка ззовні і мокра/тягуча зсередини. На смак солодка з кислинкою з вершковим кремом, оздоблена ягодами (полуниця, малина, чорниця) або тропічними фруктами (маракуя, ківі). Може подаватись як торт, а може як порційне пирожне.
5.На наступний день Павлова буде не така смачна. Ідеально їсти Павлову – одразу.
6.«Грушка» пекла Павлову вісім разів і лише на дев’ятий Павлова вийшла ідеальна.
Фото десерту Павлова всі бачили, тому ось вам фото балерини Павлової.